Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Trabzonspor hangi kanalda? FB TS maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Ligin 11. haftasında bu akşam Ülker Stadında kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı ile ivme yakalayan bordo mavili takım, Fenerbahçe'nin ligdeki 10 galibiyetlik serisini bozmaya ve Kadıköy'den puan almaya çalışacak. Peki, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Trabzonspor maçı şifresiz mi? İşte FB TS muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, ligde namağlup olarak devam etmek ve 11'de 11 yapmak için sahaya çıkıyor. Trabzonspor ise Abdullah Avcı ile çıkışını sürdürmek istiyor. Peki, Fenerbahçe-Trabzonspor saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi verilecek? İşte muhtemel ilk 11'ler...

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçı beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR 134. KEZ KARŞILAŞIYOR!

Süper Ligde bu akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşacak. Bu maç iki takımın 134. randevusu olacak. İki takım ligde ise bugüne kadar 100 kez karşılaştı.

Yapılan 133 karşılaşmanın 51'ini Fenerbahçe, 43'ünü Trabzonspor kazandı.

Ligde oynanan 100 maçta Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a karşı 40-26 üstünlüğü var. Sarı lacivertliler, Trabzonspor ile sahasında oynadığı son 26 lig maçını kaybetmedi. 14 kez Fenerbahçe'nin galip geldiği maçlarını 12'si berabere bitti.

İSMAİL KARTAL İLE ABDULLAH AVCI 10. KEZ RAKİP

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bugüne kadar 9 kez karşılaştı. Oynanan 9 karşılaşmanın 4'ünü Abdullah Avcı'nın ekipleri, 1'ini İsmail Kartal'ın takımı kazanırken, 4 mücadele ise berabere tamamlandı.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred Rodrigues, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş önemli müsabakada yer almayacak.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Zajc, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Denswil, Baniya, Mehmet Can, Mendy, Berat, Bakasetas, Visca, Trezeguet (Pepe), Onuachu

İşte Fenerbahçe Trabzonspor derbisinin ilk 11'leri Spor Süper Kupa tarihi değişti: 2023 Süper Kupa finali ne zaman? Spor Kayserispor'un Onur Bulut itirazı kabul edildi Spor Okan Buruk'tan Kasımpaşa galibiyetine dair değerlendirme Spor