Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan TFF'nin erteleme kararına tepki! Galatasaray'a gönderme...

Konferans Ligi'nde oynanacak Spartak Trnava maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen İsmail Kartal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hafta sonu oynanacak maçları ertelemesiyle ilgili de konuştu. Kartal, bu kararın sarı-lacivertliler için dezavantajlı olduğunu ifade ederken, ezeli rakibi Galatasaray'a da gönderme yaptı.

Abone ol
  • Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde yarın (14 Aralık) Spartak Trnava'yı Kadıköy'de ağırlayacak. Sarı-lacivertli takım kazanması halinde gruptan çıkacak. Zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
  • Karşılaşmanın yanı sıra; Halil Umut Meler'e yapılan saldırı ve TFF'nin erteleme kararı hakkında da konuşan Kartal, ezeli rakipleri Galatasaray'a da gönderme yaptı.

  • Taraftarın desteğiyle kazanmak istediklerini belirten İsmail Kartal, "Spartak Trnava maçıyla ilgili son bir antrenman yapacağız. Kadromuz geniş. Taraftarımızın desteğiyle buradan lider ya da en kötü ikinci olarak gruptan çıkmak istiyoruz. Nordsjaelland maçında sonra çabuk toparlandık. İyi bir reaksiyon verdik." dedi.

  • Trnava karşısına çıkaracağı ilk 11 hakkında konuşan deneyimli teknik adam, "Bugün 1-2 oyuncumun durumuna bakıp karar vereceğim. Kazandığımız takdirde her türlü çıkıyoruz. Lider çıkabilmemiz için averaj konusu önemli. Onun için de bunun matematiğini yapıyoruz. Bunları bu akşam oyuncularımızla yapacağımız toplantıda görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

  • Kartal, sakat futbolcuların durumuyla ilgili ise şunları söyledi: Serdar Aziz takımla antrenmanlara başladı. Eksikleri var. Oyuncunun sakatlığı geçti diye hemen oynatamıyorsunuz. Maç ortamına gelebilmesi için takımın ritmini yakalaması lazım. Bakalım, değerlendireceğiz. Becao'nun durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Onun durumu biraz daha uzun süreceği için ocak ortası gibi takım antrenmanlarına başlar diye düşünüyorum.

  • Halil Umut Meler'e yapılan saldırı ve maçların ertelenmesine ilişkin İsmail Kartal, "Pazartesi akşamı yaşanan olaydan dolayı tüm hakem camiasına geçmiş olsun diliyorum.

  • Biz kendi evimizde oynayacakken şimdi deplasmana gideceğiz ligde ama TFF'nin aldığı karara yapabileceğimiz bir şey yok. Bu kulübümüzü ilgilendiren bir durum. Bizim şu anda herhangi bir değişiklik yapacak gücümüz yok." ifadelerini kullandı.

G.SARAY DEPLASMANDA F.BAHÇE EVİNDE OYNAYACAKTI

  • Süper Lig'in 16. haftasındaki maçlar ertelenmeseydi Galatasaray Sivasspor deplasmanına çıkacak, Fenerbahçe ise Konyaspor'u evinde konuk edecekti.

  • 16. hafta 10 Ocak'ta oynanacak ve hafta içi 17. hafta karşılaşmaları oynanacak. Galatasaray evinde Karagümrük'ü konuk edecek, Fenerbahçe ise Kayserispor'la 3 puan mücadelesi verecek.

Newcastle United - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Borussia Dortmund PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Atletico Madrid Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Tutuklananlar kulüp personeli mi? Ankaragücü duyurdu Spor