Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı uzatmalarda Batshuayi'nin golüyle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal değerlendirmelerde bulundu. Kartal, "Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum. 'Eline çarptı net penaltı" dedi.

Abone ol
  • Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü. 

  • Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, maçı değerlendirdi. İşte satır başları...

"NET BİR PENALTI"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'nun Fenerbahçe'nin savunma ağırlıklı 3 orta sahayla maça başladığı sözlerinin hatırlatıldığı Kartal, şöyle konuştu:

"3 defansif ortaya sahayla çıkmadık. 1,5 savunma, 1,5 hücum orta sahasıyla çıktık. Biz farklı bir sistemle oynuyoruz. Golün haricinde bir tane pozisyonları var mı? Bizim 8 pozisyonumuz var. Penaltı pozisyonu için Çağlar'la konuştum. 'Eline çarptı net penaltı. Zaten eline çarpmasa arkasında ben vardım, topa vuracaktım.' dedi. Bunun dışında bizim başka verilmeyen net penaltımız var. İçeride baktık. Dışarıdaki arkadaşlar da bunu söyledi. Jayden'in pozisyonu net penaltı."

"MAÇI HİÇ BIRAKMADILAR"

Son olarak taraftarlara değinen Kartal, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Maçın başından sonuna kadar gol yesek de, hata da yapsak bizi destekleyecekler. Şampiyonluk yolunda bu çok önemli. Bugün bunu yaptılar, maçı hiç bırakmadılar, oyuncular da maçı bırakmadı. Sonuçta kazanarak 3 puanı aldık."

Konyaspor'dan 3 puan Spor United, sahasında mağlup Spor Barça'dan farklı tarife Spor G.Saray'ın tepkisine F.Bahçe'den yanıt Spor