Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ali Koç'un başkanlığı bırakacağı yönünde gelen soruya yanıt verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. Kartal, aday olmayacağını açıklayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya, "Bazı şeylerin gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum." şeklinde yanıt verdi.

Abone ol
  • Süper Lig'in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-0 kazanan Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal maç sonrası açıklamalar yaptı.

  • Kartal, "Maça baskılı başladık. Gole kadar 2-3 net pozisyonumuz vardı. İçeride 2 ve 3'ü atabilmek için planlarımızı yaptık. Sergen hoca oyunu dengeledi ama biz kompakt kalarak golü bulduk ve maçı kazandık. Antalyaspor iyi bir takım. Buradan 3 puan aldığımız için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"BAZI ŞEYLER DEĞİŞEBİLİR"

  • Öte yandan İsmail Kartal, seçimde aday olmayacağını açıklayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya cevap verdi. Kartal, "Başkanımızın böyle bir açıklaması olmuş ama ben sezon sonu bazı şeylerin gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum." dedi.

  •  
İspanya'da gümüş madalya kazandı Spor Samsunspor'dan sert açıklama Spor İzmir derbisini Göztepe kazandı Spor Sacha Boey ilk maçına çıktı Spor