Fenerbahçe Strasbourg hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avusturya kampını Strasbourg ile yapacağı hazırlık maçı ile tamamlayacak. Fenerbahçe, yaptığı üç hazırlık maçında bir galibiyet, bir mağlubiyet, bir de beraberlik elde etti. Peki, Fenerbahçe Strasbourg hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

2024-2025 sezonuna teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçını Strasbourg ile yapacak. Fenerbahçe, Avusturya kampını Strasbourg maçıyla tamamlayacak ve ardından İstanbul’a dönecek. 

FENERBAHÇE STRASBOURG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçına çıkıyor. Avusturya'nın Graz kentinde kamp yapan Fenerbahçe, Fransız temsilcisi Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. Merkur Arena'da oynanacak mücadele 13 Temmuz Cumartesi TSİ 19.30’da başlayacak ve S Sport’tan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI HAZIRLIK MAÇLARI

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde Romanya'nın Petrolul Ploiesti takımı ile yapan Fenerbahçe, mücadeleyi Edin Dzeko ve Miha Zajc'ın golleri ile 2-1 kazandı.

İkinci hazırlık karşılaşmasına ise Avusturya kampında çıkan Fenerbahçe, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kalırken; golümüzü penaltıdan Edin Dzeko kaydetti.

Üçüncü hazırlık maçını Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla oynayan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig 2024-2025 fikstürü çekildi: Süper Lig ne zaman başlıyor? Spor EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor: İngiltere İspanya maçı ne zaman? Spor Beşiktaş Ciro Immobile transferini açıkladı Spor Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi Spor