Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifresiz kanalda mı?

Fenerbahçe, bu akşam Spartak Trnava ile Konferans Ligi 6. hafta maçında karşılaşacak. Gruptaki son maçına çıkacak Fenerbahçe, liderlik hesapları yapıyor. Konuk takım grupta son sırada yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin Avrupa maçı şifresiz kanalda mı? İşte canlı yayın bilgisi, muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

UEFA Avrupa Konferans Liginde Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı konuk ediyor. Sarı lacivertliler, grupta 9 puanla 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin üst tura çıkabilmesi için mutlak galibiyet alması gerekiyor. Peki, Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Spartak Trnava maçı muhtemel ilk 11'leri, maçın canlı yayın kanal detayları...

FENERBAHÇE - SPARTAK TRNAVA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı, 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe, Konferans Ligine üçte üç yaparak başlamıştı. Fakat son iki maçta alınan yenilgiler sonrasında 3. sıraya geriledi. Son maçını İstanbul'da Spartak Trnava ile yapacak Fenerbahçe'de liderlik ve turu geçme hesapları yapılıyor.

Fenerbahçe, bu akşam Spartak Trnava'yı yenmesi halinde her türlü bir üst tura çıkıyor. Ludogorets’le ikili averajımız eşit. Genel averajda ise Bulgar ekibinin 1 gollük üstünlüğü var. Bu nedenle Trnava’yı farklı geçebilirsek, Ludogorets sahasında kazansa bile averajla lider olabiliriz. Biz galip gelir, diğer mücadele berabere biterse yine zirvede olacağız. Eğer Bulgaristan’daki mücadelede 3 puanı Nordsjaelland alırsa, liderlik şansımız kalmayacak.

KARTAL İDEAL 11'LE SAHADA YER ALMAYI PLANLIYOR

Ludogorets ve Nordsjaelland maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından grupta üçüncü sıraya gerileyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, yarınki maçta ideal kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor.

Beşiktaş deplasmanında alınan 3-1'lik galibiyetle takımda moraller yükselirken, Kartal'ın ilk 11'de tek değişikliği UEFA listesinde bulunmayan Samet Akaydın'dan yana yapması bekleniyor. Bu futbolcunun yerine savunmada Djiku-Oosterwolde ikilisi formaya yakın duruyor.

FENERBAHÇE - SPARTAK TRNAVA MAÇI MUHTEMEL 11'LER;

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Crespo (İsmail), Fred, İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Trnava: Takac, Sulek, Gorosito, Djuric, Breznik, Bukata, Zeljkovic, Azango, Bernat, Ofori, Duris.

Şampiyonlar Liginde son 16 kura çekimi ne zaman, hangi takımlar kaldı? Spor Ankaragücü küme mi düşürülecek? Spor Fenerbahçeli yıldızın acı günü Spor Portekiz'den, Türk hakemlerine flaş çağrı Spor