Fenerbahçe, Merih Demiral'ın peşinde: Kulübü görüşmeyi onayladı

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertliler, A Milli Takım'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Merih Demiral'ı yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Abone ol
  • Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hasretini sona erdirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
  • Sarı-lacivertliler, şimdiye kadar yalnızca Levent Mercan'ı kadrosuna katmış olsa da transferde önemli hamleler yapmayı planlıyor.
  • Fenerbahçe, stoper rotasyonuna bir takviye daha yapmak istiyor. Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde ve Samet Akaydin'in bulunduğu savunma hattına, A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Merih Demiral'ı eklemek istiyor.
  • AFC4NET'te yer alan habere göre, Merih Demiral'ın kulübü Al Ahli, oyuncunun Fenerbahçe ile görüşmelere başlamasına izin verdi. Haberde, kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.
  • Merih Demiral, Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında adım atmış ancak 2016'da A Takım formasını giymeden Portekiz ekibi AC Alcanenense'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu. Kariyerinde Sporting, Sassuolo, Juventus ve Atalanta gibi önemli kulüplerde forma giyen Merih, geçen sezon başında 16.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Al Ahli'ye transfer oldu.
  • Geçtiğimiz aylarda "Fenerbahçe içimde bir yara, hayallerim vardı." açıklamasını yapan Merih Demiral'a sarı-lacivertli kulüp, forma hediye etmişti.
Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımda, hangi mevkide oynuyor? Spor Beşiktaş Immobile'yle anlaştı Spor Fenerbahçe'de şoke eden ayrılık Spor EURO 2024 yarı final ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maç programı Spor