Fenerbahçe Konyaspor erteleme maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper lig 23. hafta erteleme maçında bu akşam Konyaspor ile karşılaşacak. Lider ile arasındaki puan farkını altıya düşürmek isteyen Fenerbahçe, Konyaspor maçında mutlak galibiyeti hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Süper Lig 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk edecek. Deprem nedeniyle ertelenen karşılaşma bu akşam oynanacak. Son maçta deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, seyirci avantajı ile maçı kazanmak istiyor. Taraftar, kritik maç öncesinde Fenerbahçe Konyaspor maçı başlama saatini ve canlı yayın kanalını araştırıyor. İşte Fenerbahçe Konyaspor maçı detayları...

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Konyaspor erteleme maçı, 25 Şubat Cumartesi, bu akşam Ülker Stadında oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Maç beIN Sport 1'den yayınlanacak.

CEZALI JESUS TRİBÜNDE

Jorge Jesus, Adana Demirspor maçı sonrasında hakemle tartışması nedeniyle bir maç ceza almıştı. Bu yüzden bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Konyaspor maçında kulübede olamayacak. Fenerbahçe'de takımın başında yedek kulübesinde yardımcı antrenör Joao de Deus görev yapacak.

FENERBAHÇE'NİN TEK EKSİĞİ

Son maçta sarı kart gören Michy Batshuayi, cezalı duruma düştü ve bu akşam Fenerbahçe - Konyaspor maçında yer alamayacak.

44. RANDEVU

İki takım Süper Ligde 43 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 32, Konyaspor 8 kez kazandı. İlk yarıda oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE - KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Zajc, Arao, İrfan, Lincoln, King, Valencia

Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Oğulcan, Michalak, Muric, Çekiçi, Diouf

Spor organizasyonları yeniden başlıyor Spor Pique'nin annesi Shakira'ya şiddet uyguladı Spor Çalımbay'dan kura yorumu! "Bizim yaptığımızı..." Spor Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla hakkındaki bilgiler Spor