Fenerbahçe Kızılyıldız hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Kızılyıldız ile bugün hazırlık maçı yapacak. Sırbistan'ın ünlü takımı Kızılyıdız ile Fenerbahçe, Pari Premier Cu Turnuvası kapsamında karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Rusya'da sürdürüyor. Pari Premier Cup Turnuvası'nda ilk maçta Zenit'le karşılaşan sarı lacivertliler, 2. maçta Kızılyıldız ile kozlarını paylaşacak. Taraftarlar, Fenerbahçe Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte detaylar...

FENERBAHÇE - KIZILYILDIZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Kızılyıldız hazırlık maçı 12 Temmuz Çarşamba akşamı Smena Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

İLK MAÇTA ZENİT'LE KARŞILAŞTI!

Fenerbahçe, Pari Premier Cup'taki ilk maçında Zenit ile karşılaştı. Gazprom Arena'da oynanan ve normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadeleyi penaltılar sonucu Rus ekibi 4-3 kazandı.

Kızılyıldız ise turnuvada Zenit ve Neftchi ile oynadığı karşılaşmalardan galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Pari Premier Cup'taki üçüncü ve son maçında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te Neftchi ile karşılaşacak.

İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Spor Toroğlu'ndan Güneş'e sert tepki: Adam değilsin! Spor İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru! Spor Arda ve babası F.Bahçe'den çok kazandı! Spor