Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, bu akşam İstanbulspor'u konuk ediyor. Süper Lig 31. haftasında oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Galatasaray'ın puan kaybetmesi sonrasında Fenerbahçe'nin İstanbulspor maçından üç puanla ayrılması ile puan farkı 4'e inecek. Peki, Fenerbahçe İstanbulspor maçı saat kaçta başlayacaki hangi kanalda canlı yayınlanacak, maçın hakemi kim? İşte maçın canlı yayın bilgileri ve muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

Süper Ligin 31. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu İstanbulspor. Galatasaray'ın iki puan kaybettiği haftada gözler Fenerbahçe İstanbulspor maçında. Sarı lacivertliler, kazanmaları halinde puan farkı dörde inecek. Fenerbahçe İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. Fenerbahçe İstanbulspor maçı muhtemel ilk 11'leri, maça dair detaylar...

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 31. haftasında Fenerbahçe İstanbulspor maçı 24 Nisan Pazartesi günü oynanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Online olarak TOD uygulamasından takip edilebilecek.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK, 6 KART CEZA SINIRINDA OYUNCU

Fenerbahçe'de İstanbulspor maçı öncesinde 4 futbolcunun sakatlıkları sürüyor. Bu akşam oynanacak karşılaşmada Altay Bayındır, Lincoln Henrique, Miha Zajc ve Michy Batshuayi forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, İstanbulspor karşısında kart görmeleri durumunda Sivasspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

İSTANBULSPOR'DA 4 CEZALI, 2 KART CEZASI SINIRINDA OYUNCU

Fenerbahçe maçı öncesinde İstanbulspor'da 4 isim cezalı. David Jensen, Demeaco Duhaney, Onur Ergün ve Mahamadou Ba, cezaları nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Jason Lokilo ve Emeka Eze ise kart sınırında olan oyuncular. Bu futbolcular, Fenerbahçe mücadelesinde kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Bitexen Giresunspor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak.

FENERBAHÇE - İSTANBULSPOR MAÇINDA MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Pedro, Valencia

İstanbulspor: Alp, Oğuzhan, Ertuğrul, Deli, Duhan, Lokilo, Rroca, Mehremic, Kerem, Eze, Jetmir

Gomis'ten Okan Buruk'a yanıt gecikmedi! "Sırt ağrım var" Spor Gomis'ten Okan Buruk'a cevap Spor Özbek: Fenerbahçe heveslenmesin Spor Okan Buruk'tan Gomis açıklaması Spor