Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile İstanbulspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçında karşılaşacak. Dünya Kupası nedeniyle verilen ara sonrasında futbolseverler maçın gününü, saatini ve canlı yayın kanalını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele 5. tur eleme maçları ile devam ediyor. Dünya Kupası'nın ermesi ile gözler bu maça çevrildi. Kupa maçında Fenerbahçe'nin konuğu İstanbulspor. Sporseverler, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak merak ediyor.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Fenerbahçe-İstanbulspor maçı, 20 Aralık Salı günü yapılacak. Maç saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR!

Salı günü İstanbulspor, Cumartesi günü Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor. Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde salonda, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Daha sonra antrenman sahasına gelen futbolcular, 15 dakikası basına açık ilk bölümde, iki grubu ayrılarak koşu yaptı.

Antrenmana, hafif sakatlığı bulunan ve çalışmalarına bireysel devam eden kaleci Altay Bayındır'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Alioski, Joao Pedro ve Arda Güler katılmadı.

Hakemler belli oldu Spor Dünya Kupası'nda kural hatası Spor Kostas Antetokounmpo kimdir, kaç yaşında? Spor Google'dan Dünya Kupası, Arjantin - Fransa aramalarına özel animasyon! Spor