Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün takıma katıldığını resmen açıkladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Atletico Madrid'de forma giyen millii stoper Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosun kattığını açıkladı.

Abone ol
  • Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek" ifadelerine yer verildi.

  • Statta gerçekleşen imza töreninin ardından açıklama yapan Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, mutluluk ve heyeca duyduğunu belirterek, "Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

Trabzonspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Trabzonspor Bakasetas'ın yerini Miranchuk ile dolduracak Spor Galatasaray - Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Onuachu Beşiktaş derbisini de kaçıracak Spor