Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor'un rakibi kim oldu?

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakipleri belli oldu. Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek kulüplerimizin 2. ön eleme turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler açıklandı. Peki, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor'un rakibi kim oldu? Maçlar ne zaman oynanacak?

Abone ol

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu kura çekimi bugün yapıldı. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekilişi ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un 2. ön eleme turundaki muhtemel rakibi de belli oldu. Peki, Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu maçları ne zaman oynanacak?

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ KİM OLDU?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Tirana (Arnavutluk) - Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ADANA DEMİRSPOR'UN RAKİBİ KİM OLDU?

Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakibi, Romanya'nın CFR Cluj takımı oldu.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ KİM OLDU?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda, La Fiorita 1967 (San Marino) - Zimbru Chisinau (Moldova) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ 2. TUR MAÇLARI NE ZAMAN?

Türkiye'yi Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor temsil edecek. Bu takımlarımızın oynayacağı Konferans Ligi 2. tur maçları ilk ayağı 27 Temmuz ve ikinci ayağı 3 Ağustos'ta yapılacak.

Saka'dan alkışlanacak hareket! Depremzedeler için... Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman? Spor Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu Spor Milli motosikletçiler Hollanda, Bulgaristan ve Bosna Hersek'te yarışacak Spor