Fenerbahçe Beko Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Olimpiakos'u ağırlıyor. THY Avrupa Ligi (Turkish Airlines EuroLeague) play off turu çeyrek finalinde iki takım 3. kez karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler, deplasmanda aldıkları son galibiyet ile durumu 1-1 yaptı. Peki, Fenerbahçe Beko Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında bu akşam Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Eşleşmedeki ilk maçı Yunan ekibi 79-68 kazanırken, ikinci müsabakadan 82-78 galip ayrılan Fenerbahçe Beko seride durumu 1-1 yaptı. Peki, Fenerbahçe Beko Olimpiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE BEKO - OLIMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

3 Mayıs Çarşamba günü (bugün) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Matej Boltauzer (Slovenya), Ilija Belosevic (Olympiacos), Emilio Perez (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

İKİ TAKIMIN 29. RANDEVUSU

Serinin dördüncü maçı da 5 Mayıs Cuma günü yine Fenerbahçe Beko'nun ev sahipliğinde yapılacak.

Fenerbahçe ile Olympiakos, Avrupa Ligi'nde 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 28 mücadelenin 14'ünü Fenerbahçe, 14'ünü de Olympiakos kazandı.

3. VE 4. MAÇIN BİLETLERİ TÜKENDİ!

Fenerbahçe ile Olimpiakos arasında oynanacak üçüncü ve dördüncü maçının satışa açılan biletlerinin tamamı tükendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre sınırlı sayıda bulunan öğrenci bileti satışları Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden devam etmektedir.

Tarihi final öncesi Türk Telekom'a skandal hareket! Ani frene basarak Erdem Can'ı sakatladı Spor Kartal Josef'in boşluğunu dolduruyor! Spor Real Madrid havlu attı! Barça geri sayımda Spor Real Madrid Partizan'ı yendi seriye tutundu Spor