Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Jorge Jesus'u ikna turuna çıktı! Yıldız transfer sözü...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un geleceği merak ediliyor. Başkan Ali Koç, Portekizli teknik adamı takımın başında tutmak isterken, teklifini de yaptı. Koç'un Jesus'a yıldız sözü ve istediği transferleri yapacağına dair garanti verdiği ifade ediliyor.

Abone ol

Fenerbahçe'de Jorge Jesus düğümü çözülüyor. Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde olan Fenerbahçe, yoluna deneyimli teknik direktör ile devam etmek istiyor.

Sezon başında Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Portekizli teknik adamla ilgili kesin kararını verdi.



Sözcü'nün haberine göre sarı-lacivertliler, Jorge Jesus ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı. Bu bağlamda Başkan Ali Koç'un Jesus'a yeni kontrat teklifini bir kez daha ilettiği öne sürüldü.

Öte yandan Ali Koç'un Portekizli teknik adama yıldız transferi sözü verdiği de aktarıldı. Haber detayında Jorge Jesus'un, başkanın çağrısına olumlu cevap vereceği belirtildi.



Ryan Kent'te sona gelen, Livakovic ve Zaha için temaslarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde birçok yıldız futbolcunun yer aldığı iddia ediliyor.

G.Saray'ı eleyen Fenerbahçe finale yükseldi Spor Fenerbahçe'den Daum için geçmiş olsun mesajı Spor Beşiktaş Adana Demirspor'a konuk olacak Spor Yoğun bakıma kaldırılan Cristoph Daum'un son durumu nedir? Spor