Fenerbahçe Başkanı Ali Koç genç yıldız Arda Güler'le görüşecek! Randevu verdi

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları devam ederken, en çok merak edilen soru, Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı. Genç yıldızın ayrılma ihtimalinin daha güçlü olduğu ifade edilse de Başkan Ali Koç, bugün ikna turuna çıkıyor. Arda ile görüşecek olan Koç, tüm şartları kabul ederek yetenekli yıldızı elde tutmak istiyor.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler ile görüşmek için sözleşti.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adını Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine yazdıran Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipteki geleceği belli oluyor.



Birçok kulüp, Arda Güler'i kadrosuna katmak isterken, sarı-lacivertliler de genç yıldızın en az 1 sezon daha kulüpte kalmasını istiyor.

Fenerbahçe'nin 2023/24 sezonunda giyeceği formaların lansmanında başkan Koç ile Arda Güler bir araya geldi.

Keyifli anların yaşandığı lansmanda Ali Koç ile Arda Güler, bugün görüşmek üzere sözleşti. Başkan Ali Koç'un, Arda Güler'e, "Yarın (21 Haziran) 1'de görüşürüz" dediği duyuldu.

Başkan Ali Koç, saat 13.00'te görüşeceği Arda Güler ile şartları konuşarak sarı-lacivertli ekipte kalması için ikna etmeye çalışacak.

SÖZLEŞMESİ REVİZE EDİLECEK

Arda'nın sözleşmesinde bulunan 17.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesini revize etmeyi planlayan Fenerbahçe yönetimi, oyuncuya da yüksek maaşlı bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Gelecek sezon kadrosunu Arda Güler üzerinden şekillendirmek isteyen sarı lacivertli yönetim, genç futbolcunun gelişimi için gerekli tüm taleplerini karşılayacak.

Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması Spor TFF'den F.Bahçe'nin 5 yıldızlı forması için karar Spor Arda Güler'e büyük onur! Golden Boy'a aday gösterildi Spor Nkunku Chelsea'ye imza attı Spor