F.Bahçe gaza bastı! Önce Tadic sonra Livakovic

Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, dün gece apar topar Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi ve adeta gece yarısı bombasını patlattı. Sarı-lacivertliler, Hırvat kaleci Dominik Livakovic'le de anlaştı ve transferi kısa süre içinde açıklayacak.

Abone ol

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde hazırlıklarını sürdürürken, transferde de yoğun mesai harcıyor.

TADİC SONRASI LİVAKOVİC 

Üst üste flaş isimleri kadrosuna katan Kanarya, adı Beşiktaş'la anılan Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi ve ezeli rakibine çalım attı.

Dusan Tadic

Ajax'la olan kontratını fesheden Tadic'le anlaşan sarı-lacivertlilerin durmaya niyeti yoktu.

Altay Bayındır'ın Avrupa'ya transfer olma ihtimali üzerine hareket eden Fenerbahçe, bir süredir görüştüğü Dominik Livakovic'le anlaşmaya vardı.

Dominic Livakovic

Hırvat kalecinin kulübü Dinamo Zagreb ile de 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan İstanbul devi, kısa süre içerisinde bu transferi duyuracak.

Deneyimli eldiven, Dinamo Zagreb'in Hajduk Split'i 1-0 yenerek Süper Kupa'yı kazandığı maçın ardından tribünlere giderek taraftarıyla vedalaştı.

TRANSFER DÖNEMİNDE ÇOK HIZLI

Fenerbahçe, transfer döneminde üst üste imzalar attırıyor.

Sarı-lacivertliler şimdiye kadar; Ryan Kent, Umut Nayir, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski'yi kadrosuna kattı.

Filenin Sultanları tarih yazdı! ABD'yi yenip finale çıktık Spor Dusan Tadic Fenerbahçe'de Spor Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması Spor İşte Messi'nin alacağı ücret! Spor