Fatih Terim'in hesabı çalındı Ali Koç paylaşımı yapıldı

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in Instagram hesabından paylaşılan video gündem oldu. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Ali Koç ile yan yana izleyen Terim'in çay içerken çekilmiş videosu, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" sözleriyle paylaşıldı. Kısa süre sonra Terim, hesabının çalındığını açıkladı.

Abone ol

Galatasaray ve A Milli Takım'daki başarılarıyla efsane olan Fatih Terim'in sosyal medya hesabı çalındı.

Tecrübeli teknik adamın hesabını çalanlar Ali Koç paylaşımı yaptı.

Fatih Terim ile Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaşımı yapılırken, söz konusu görüntülerde "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" sözleri dikkat çekti.



Fatih Terim kısa süre içinde hesabını geri aldı. Başarılı hoca yaptığı paylaşımda "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur.

Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim" ifadeleri kullanıldı.

Karim Benzema'ya büyük ikramiye: İşte yıllık ücreti! Spor Daniel Amartey'den Beşiktaş'a yeşil ışık Spor Sacha Boey için sürpriz teklif Spor Dünyanın en değerlisi Manchester City Spor