Fatih Terim'den hayranına çok konuşulacak tepki!

Bugün Galatasaray'ın Florya'dan taşınacağı Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma törenine katılan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, alanda taraftarlardan büyük ilgi gördü. Efsane teknik adam, törende Burak Elmas ise bakışmaktan kaçınmasıyla gündeme gelmişti, şimdi ise alanda bir gençle konuşurken, kendisini cep telefonu ile kayda almak isteyen bir adama gösterdiği tepki ile çok konuşuldu.

Abone ol

Galatasaray Spor Kulübü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temelleri bugün atıldı.

Temel atma törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkanlar Alp Yaman, Faruk Süren, Adnan Polat, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ın yanı sıra Fatih Terim de katıldı.

ELMAS İLE BAKIŞMAMASI ÇOK KONUŞULMUŞTU
Burak Elmas ile tokalaştığı sırada bakışmaktan kaçınan efsane teknik adam Terim, bu defa da kendisini kayda alan bir adama gösterdiği tepki ile konuşuldu.

TEPKİSİ DİKKAT ÇEKTİ
Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Terim hoca, bir gençle konuştuğu sırada kendisini cep telefonu kamerası ile kayda almak almak için yanına gelen bir adama gösterdiği tepki ile dikkat çekti.

Terim, kendisini ısrarla kayda almak isteyen adama önce tepkisiz bir şekilde uzun uzun baktı, daha sonra ise "Müsaade eder misiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Terim-Elmas tokalaşması gündem oldu! Birbirlerine bakmadılar... Spor Cenk Tosun 3 yıl daha Beşiktaş'ta Spor Avrupa Ligi'nde finalin adı: Sevilla-Roma Spor Konferans Ligi'nde Fiorentina-West Ham finali! Spor