Fatih Doğan spor yorumları ve sürpriz konuklarıyla Haberet'te

Haberet'e bir yeni isim daha katıldı. Spor basınının önemli isimlerinden Fatih Doğan, artık her hafta yorumları ve sürpriz konuklarıyla Haberet'te.

Abone ol

Dijital medyada önemli atılımlar yapan ve gündem belirleyen içerikleriyle kısa sürede ses getiren Haberet, yeni isimleriyle de kadrosunu güçlendiriyor.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, her hafta Haftalık'ta yaptığı açıklamalarla Türkiye gündemine yön verirken yeni içerikler de birbiri ardına takipçilerle buluşuyor.

İlknur Yılmaz, Anlat Bakalım programında siyaset, magazin, spor ve medyanın nabzını tutarken ekranlarımızı her siyasi görüşten konu ve konuğa açtı.

Haber kanallarında ve sosyal medyada görüşleriyle gündemi belirleyen Çağlar Cilara yazı ve videolarıyla Haberet’te.

Haberet'in son transferi ise Türk spor basınının önemli isimlerinden Fatih Doğan. Doğan, her hafta spor gündemini değerlendirdiği programları ve sürpriz konuklarıyla Haberet YouTube ekranında olacak.

Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş için İstanbul'da Spor Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar gidiyor mu? Spor Sinan Gümüş Antalyaspor'dan ayrılıyor Spor Micky van de Ven Tottenham'la imzaladı Spor