Fatih Doğan: Şampiyonluk için 'İtalyan Çukuru'ndan çıkmalı

Haberet Youtube yorumcusu Fatih Doğan, haftanın spor gündemini değerlendirdi. Usta gazeteci Doğan; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yanı sıra A Milli Takım'daki Kuntz-Montella değişimini de yorumladı.

Abone ol

Fatih Doğan, Haberet Youtube Kanalı'nda haftanın öne çıkan spor gündemini değerlendirdi.

Galatasaray'ın Kopenhag beraberliği ve Başakşehir galibiyetini yorumlayan Doğan, sarı-kırmızılı takım için karamsar bir tablo olmadığını ve yeni transferlerin uyum sağlamasıyla çok daha güçlü bir kimliğe bürüneceğini ifade etti.

Çıktığı 12 maçı da kazanan Fenerbahçe ile ilgili düşüncelerini dile getiren Fatih Doğan, İsmail Kartal'ın başarısının altını çizerken, Batshuayi krizine ve yerli isimlerin formuna dikkat çekti.

Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında yer alabilmek için birçok engeli geçmesi gerektiğini söyleyen usta yorumcu, Şenol Güneş faktörünün belirleyici olacağını söylerken, Afrika Kupası tehlikesine vurgu yaptı.

A Milli Takım'da Kuntz'un yerine Montella'nın getirilmesi hakkında da konuşan Doğan, bilimsel olarak yerli hocaların ülkelerinde daha başarılı olduklarını ancak TFF'nin tercihini bu yönde kullanmadığını söyledi.

Erteleme maçlarının hakemleri belli oldu Spor Beşiktaş'a dev sponsor! Spor F.Bahçe'nin kalesi deplasmanda kapalı Spor Gol yollarındaki en etkisiz Güneş dönemi Spor