Ermenistan'ın kazanması Türkiye'nin işine geldi: Lider oldu

EURO 2024 Elemelerinde A Milli Takım ile aynı grupta yer alan Ermenistan ve Galler karşı karşıya geldi. Milliler için çok önem arz eden maçta Ermenistan, deplasmanda Galler'i 4-2 yendi. Bu skorla birlikte Türkiye, maç fazlasıyla birlikte liderliğe yükseldi.

Abone ol

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan, deplasmanda Galler ile karşılaştı.

Cardiff City stadında oynanan maçı Ermenistan 4-2 kazandı. Konuk ekibin gollerini 19 ve 75.dakikalarda Zelarayan, 30 ve 66'da Mamedova kaydetti. Galler'in gollerini ise 10.dakikada Daniel James ve 72'de Harry Wilson attı.

Ermenistan'ın golü

Galler'de kırmızı kart gören forvet oyuncusu Moore, 19 Haziran'da Samsun'da oynanacak Türkiye maçında cezalı duruma düştü.

TÜRKİYE LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bu sonuçla Ermenistan gruptaki ilk galibiyetini alırken, Türkiye'nin turnuva yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Galler ilk mağlubiyetini yaşadı. Ada ekibinin yenilgisi, A Milli Takım için büyük bir avantaj oldu. Milliler, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Öldük öldük dirildik! Kritik maçta 3 puan bizim Spor İşte yeni görevi Spor Arda Güler gerçeği ortaya çıktı Spor Beşiktaş'ın yıldızı Saiss Fransız devine gidiyor Spor