Eren Üçlertoprağı TOSFED Başkanlığına Yeniden Seçildi

Eren Üçlertoprağı, TOSFED başkanlığına yeniden seçilerek önemli projelerle otomobil sporlarına katkıda bulunmaya devam edecek.

Abone ol

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) başkanlığına Eren Üçlertoprağı, genel kurulda yeniden seçildi. Mevcut başkan Üçlertoprağı, Ankara HiltonSA Oteli'ndeki olağan genel kurulda 160 oydan 157'sini alarak güven tazeledi.

YENİ YÖNETİMDE TANINMIŞ İSİMLER

Üçlertoprağı'nın yeni yönetim kurulunda tanınmış isimler yer alıyor. Galatasaray Kulübü’nün eski başkanı Faruk Süren, Nisa Ersoy, Onur Sürmeli, Hayri Çavuşoğlu gibi isimler yeni dönemde TOSFED'i yönetecek.

İSTANBUL PARK AÇILDI VE YENİ YARIŞLAR GELİYOR

Üçlertoprağı, İstanbul Park'ın kapılarını yeniden Türk sporuna açmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu pistin yıllardır atıl kaldığını vurgulamak isterim, şimdi ise dokuz yıl aradan sonra ulusal bir yarış gerçekleştirdik ve 2025 ile 2026 yılları için Dünya Rallikros Şampiyonası'nın ülkemize kazandırılmasını sağladık," ifadelerini kullandı.

GELECEK HEDEFLERİ

Eren Üçlertoprağı, gelecekte sporcu keşfetme ve yetiştirme programlarına odaklanacaklarını bildirdi. Ayrıca, Formula 1 organizasyonlarını ülkemize geri kazandırmak için Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) ile lobi çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. "Yakın zamanda müjdeli haberler almayı umuyoruz," şeklinde konuştu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) başkanlığına Eren Üçlertoprağı yeniden seçildi. Federasyonun olağan genel kurulu, Ankara HiltonSA Oteli'nde yapıldı. Üçlertoprağı, burada konuşma yaptı.

Hacıosmanoğlu: Yabancı sınırı kalkacak Spor TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan villa vaadi Spor Türkiye'nin İlk Görme Engelliler Kadın Futbol Şampiyonası Spor Milliler Avrupa basınında Spor