Erden Timur'dan flaş Edin Dzeko sözleri! "Biz almayınca Fener'e gitti"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Edin Dzeko için flaş ifadeler kullandı. Bosnalı golcünün sarı-kırmızılı takıma gelmek istediğini ancak önceliklerinin Icardi olduğunu ve bu yüzden reddettiklerini açıkladı.

Abone ol

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transferde sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe yılın ilk bombasını patlattı ve Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı.

Galatasaray'ın ilk hedefi ise Mauro Icardi. Aslan, Suudi Arabistan ekiplerinin radarında olan Arjantinli yıldızı almak için yoğun mesai harcıyor.

Edin Dzeko

Galatasaray'ın transfer çalışmalarına dair Fatih Altaylı'ya açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Dzeko ile ilgili olay ifadeler kullandı.

"BİZ ALMAYINCA FENERBAHÇE'YE GİTTİ

Fatih Altaylı'nın, "Fenerbahçe, Dzeko'yu aldı. Moral kazandı." şeklindeki açıklaması hakkında konuşan Erden Timur, "Dzeko, iyi oyuncu. Dzeko önce bize geldi. Galatasaray'ı istiyordu ama alamazdık. Çünkü onu almak, Icardi'den vazgeçmek demekti." dedi.

ICARDI GALATASARAY'DA KALACAK MI?

Icardi'deki son gelişmeler hakkında da bilgi veren Timur, "Icardi Suudi Arabistan'a gitmedi. Çok iyi bir teklif yapıldı ama Avrupa'da, özellikle de bizde kalmak istiyor. Ama Suudiler şu anda bütün dünyada transfer piyasasını kilitlediler.

Suudilerin rakamlar delirmiş. Menajerlerin gözü orada ama Icardi gerçekten çok ahlaklı bir adam. Suudilere 'Evet' dememekte direniyor. Şöyle diyeyim, bizim 1'imiz Suudilerin 3'ünden daha geçerli Icardi için. Ama Suudi parası ciddi sorun olmaya başladı.

A grubu oyunculara bu çılgın paralar verilince, genelde talip olduğumuz B ve B plus oyuncular da fiyat artırıyor.

Zaman zaman kiralayarak sahip olduğumuz ya da açığa düşünce alabildiğimiz Drogba, Sneijder, Icardi, Torreira gibi A sınıf oyuncuları da alamayacak duruma geliyoruz. FIFA burada bir şey yapmalı yoksa futbol mahvolacak." dedi.

Alcaraz yeniden dünya 1 numarası Spor Modric ile 1 yıl daha! Real Madrid kararını verdi Spor Belçika'dan tarihi başarı! İlk kez... Spor Samsun ligde başarı hedefliyor! 11 yıl sonra... Spor