Edin Dzeko adım adım Fener'e

Son dakika transfer haberleri... Yaz transfer dönemine Ryan Kent transferi ile giriş yapan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı-lacivertliler Inter forması giyen Boşnak yıldız Edin Dzeko ile her konuda anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Abone ol

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan sarı-laciverli takımda, gelecek sezon hedef Süper Lig. Bu yönde çalışmalara başlayan yönetim, transferde gaza bastı. İlk olarak Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent'i satın alan Kanarya, ikinci bombayı Edin Dzeko ile patlatıyor.

Ryan Kent

Boşnak golcüyle her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, transferi en geç milli aradan sonra açıklayacak. Dzeko'nun menajeri Fenerbahçe ile sözleşme detaylarını konuşmak için Pazar günü İstanbul'a gelecek.

5 MİLYON EURO MAAŞ

Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki yıldızla 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Dzeko, Kanarya'dan senelik 5 milyon euro net ücret kazanacak ayrıca Fenerbahçe 2.5 milyon euro da imza parası verecek.

BÜYÜK BİR OYUNCU

Kariyerinde Manchester City, Roma, Inter gibi yüksek profilli takımlarda oynayan Dzeko, çıktığı 738 maça 323 gol ve 145 asist sığdırdı.

37 yaşındaki yıldız, 2 Premier Lig, 1 Bundesliga şampiyonluğu yaşadı.

Ermenistan kazandı, Türkiye lider oldu Spor Öldük öldük dirildik! Kritik maçta 3 puan bizim Spor İşte yeni görevi Spor Arda Güler gerçeği ortaya çıktı Spor