Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma İstanbul'da otel odasından düşerek hayatını kaybetti

Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma, dün akşam oynanan Eczacıbaşı maçı sonrası kaldığı otelin camından düşerek hayatını kaybetti.

Abone ol

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Eczacıbaşı ile oynanan maç için İstanbul'da olan İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara büyük bir şok yaşıyor.

ECZACIBAŞI MAÇI 3-0 KAZANDI
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Igor Gorgonzola Novara’yı konuk etti. Temsilcimiz 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında İtalyanlar'ı 3-0 devirerek finale yükseldi.



İTALYANLAR MAÇTAN SONRA OTELE GEÇTİ
Mücadele sonrası İtalyan ekibi kaldıkları otele geri döndü. Fakat ilerleyen saatlerde hiç beklenmedik bir olay meydana geldi.

JULIA ITUMA, OTEL CAMINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma Üsküdar'da kaldıkları otelin önünde ölü bulundu.



Julia Ituma'nın otelin 6'ncı kattaki odasından düştüğü belirtilirken polisin incelemesi sürüyor. İtalyan basınında yer alan habere göre şok olayda intihar şüphesi bulunuyor.



OTELİN ÖNÜNDE HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU
Maçın ardından İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu'nun yanındaki otelde konakladı. Otelin önünde sabah 05.30 sıralarında Julia Ituma hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Ituma'nın hayatını kaybettiğini belirledi.



EN SON 22.30-23.50 SAATLERİ ARASINDA GÖRÜLDÜ
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken Nijerya asıllı İtalya vatandaşı Julia Ituma'nın otelin 6'ncı katında kaldığı öğrenildi. Ekiplerin çalışma yaptığı yerde voleybolcunun ayakkabıları dikkat çekti. Julia Ituma'nın kaldığı otelin penceresinden düştüğü tespit edildi. Polis, Julia Ituma'nın 22.30-23.50 saatleri arasında koridorda gezdikten sonra odasına girdiğini belirledi.



EBRAR ŞOK OLDU
Ituma'nın ölümü İtalyan takımında şok etkisi yarattı. Ebrar Karakurt 'un da otel önünde olayın şokunu yaşadığı görüldü. Voleybolcu Julia Ituma'nın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.



ITUMA'NIN KARİYERİ
Ituma, Club Italia'dan ayrıldıktan sonra katıldığı Novara takımıyla ilk sezonundaydı ve İtalyan voleybolunun en dikkat çeken yıldız adaylarından biriydi. Milano'da Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ituma, 192 cm boyunda, güçlü fiziğiyle geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyordu. Genç takımla Eyof ve 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nı kazandı.

ITUMA'NIN TAKIMI IGOR GORGONZOLA, İTALYA'YA DÖNÜYOR
İstanbul'da kaldığı otelin 6. katından düşerek hayatını kaybeden İtalyan voleybolcu Julia Ituma'nın takımı Igor Gorgonzola, İtalya'ya dönüyor.

İstanbul Havalimanı'nda biletleme işlemlerini gerçekleştiren kafile, basın mensuplarına açıklama yapmadı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un formasını giydiği İtalyan temsilcisinde, teknik ekip ve voleybolcuların moralleri bozuktu.

İstanbul Havalimanı çalışanları, kafilenin işlemlerinin hızlıca tamamlanmasını sağlarken, pasaport işlemleri ve uçağa gidişleri konusunda da yardımcı oldu. İtalyan ekibini taşıyan uçak 16.30'da havalanacak.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında dün Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Eczacıbaşı Dynavit'e 3-0 mağlup olarak elenen Igor Gorgonzola'da, 2004 doğumlu oyuncusu Julia Ituma, bu sabaha karşı kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti.

Süper Lig vizesi alan 119. teknik adam! Spor Bulls ve Thunder play-in maçlarını kazandı Spor İşte Trabzonspor'dan ayrılacak isimler! Başkan açıkladı Spor Milan yarı final için 1 adım önde Spor