Dominik Livakovic'te mutlu son! Fenerbahçe Hırvat kaleciyi İstanbul'a getiriyor

Yaz transfer döneminde yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, taraftarın en çok beklediği imzayı bu hafta içi attıracak. Altay Bayındır'ın performansından memnun olmayan sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşme halinde olduğu Dominik Livakovic'le anlaşmaya vardı. Hırvat kalecinin İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

Abone ol

Fenerbahçe'de gündemde yer alan kaleci transferinde bir numaralı aday uzun süredir Hırvat Milli Takımı'nın kalecisi Dominik Livakovic'ti.

Sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde bu transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Germanijak'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertliler 9+1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transferi tamamlamaya hazırlanıyor.

Haberde tecrübeli eldivenin İstanbul'a geleceği tarih de açıklandı. Dominik Livakovic, 23 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe için kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçmesi beklenen yıldız kalecinin, 4+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın performansı son dönemde tartışma konusu olmuştu. Bununla birlikte kaleci transferine kesin gözüyle bakılıyordu.

Beşiktaş'tan TFF'ye VAR çağrısı! "Kayıtları açıklayın" Spor Beşiktaş'a son dakika şoku! Evinde Pendikspora'a takıldı Spor Dzeko'dan taraftara şampiyonluk sözü! "9 yıllık hasret..." Spor Yasmani Copello yarı finalde Spor