Djiku'nun menajeri İstanbul'da! Önce F.Bahçe sonra Beşiktaş...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, deneyimli savunmacı Alexander Djiku'yu transfer etmek istiyor. Ganalı stoperin menajeri İstanbul'a geldi ve sarı-lacivertli takımla görüştü. Daha sonra ise Beşiktaş'la görüşecek.

Abone ol

Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, transferde yoğun mesai harcıyor.

Savunma bölgesine takviye yapmak isteyen ezeli rakipler, Strasbourg ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Alexander Djiku'yu kadrolarına katmak istiyorlar.

Caption

FENERBAHÇE'DE YILLIK 1.7 MİLYON EURO İSTEDİ

İki takımın tekliflerini dinlemeye İstanbul'a gelen Ganalı oyuncunun menajeri önce Fenerbahçe ile görüştü.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre oyuncunun menajeri, en az 3 yıl kontrat ve yıllık 1.7 milyon euro net maaş talep etti.

Alexander Djiku

Djiku'nun menajeri daha sonra ise Beşiktaş'la görüşüp kararını verecek.

ALEXANDER DJİKU KİMDİR?

Alexander Djiku, 9 Ağustos 1994 Montpellier, Fransa doğumlu. Defans pozisyonunda görev yapan futbolcu, Gana Milli Takımında oynuyor.

Djiku gençlik kariyerini Bastia'da geçirdi. A takıma terfi ettiği 2014 yılına kadar yedek takımda oynadı.

Djiku ilk çıkışını Aralık 2013'te Coupe de la Ligue maçında Évian'a karşı oynadı. 11 Temmuz 2017'de Djiku, Ligue 1 tarafı Caen'e dört yıllık bir sözleşme ile katıldı.

Caption

Temmuz 2019'da Ligue 1 kulübü Strasbourg tarafından dört yıllık bir sözleşme imzalanarak satın alındı.

Gana Milli Takım formasını ilk kez 9 Ekim 2020'de giydi. Djiku, Heley Djiku ile evlidir. Çiftin iki çocuğu var, Wesley ve Elyana.

Merve Tuncel'den altın madalya Spor Britanya'da ilk cep Verstappen'in Spor G.Saray Angelino ile anlaştı! Aranan bek bulundu Spor Fenerbahçe'nin istediği Alexander Djiku hakkındaki bilgiler Spor