Depremzede çocuklar - ünlüler özel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında İstanbul'a gelen 20 çocuk ile ünlü futbolcular özel bir maç oynayacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum da depremzede çocuklar ile birlikte aynı takımda yer alacak. Peki, depremzede çocuklar - ünlüler özel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Aralarında Rıdvan Dilmen, Mesut Özil gibi ünlü futbolcuların yer aldığı ünlü futbolcular ile depremzede çocuklar özel bir futbol maçı yapacak. Bakan Kurum da depremzede çocukların “Yükselen Anadolu” takımında yer alacağı maçta Cüneyt Çakır hakemlik yapacak ve Riva'da oynanacak karşılaşma canlı yayınlanacak. Peki, ünlü futbolcuların takımında kimler yer alıyor? Özel maç saat kaçta, hangi kanalda?

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR - ÜNLÜ FUTBOLCULAR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bakan Kurum ile depremzede çocukların “Yükselen Anadolu” takımında yer alacağı ve ünlü futbolcularla yapacağı özel maç 3 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’de TFF Riva Tesislerinde oynanacak. Maç TRT Spor ve A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER YER ALIYOR?

Depremin ardından İstanbul’a gelen 20 depremzede çocuk, Süper Lig’de top koşturan ünlü futbolcularla maç yapacak. Bakan Murat Kurum da Yükselen Anadolu takımında sahada olacak.

Arda Turan ve depremi Hatay’da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel takımların teknik direktörlüğünü yapacak karşılaşmada Rıdvan Dilmen, Mesut Özil, Juan Mata, Batefimbi Gomis, Emin Bayram, Eren Elmalı, Serkan Asan, Kağan Moradaoğlu, Volkan Babacan, Salih Dursun, Davide Biraschi ve Burak Özdemir’in de aralarında bulunduğu ünlü futbolcular yeşil sahada depremzedelerle top koşturacak.

Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu kalp krizi geçirdi Spor Ziraat Türkiye Kupası yarı finali Sivas FB maçı hangi kanalda? Spor Beşiktaş'ta Atiba dönemi kapanıyor Spor Bakan Kurum, depremzede çocuklar ve ünlü futbolcularla sahada Spor