Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçı Al Nassr kazandı

Suudi Arabistan Pro Lig'in 3.haftasında Al-Nassr, Al-Fateh'e konuk oldu. Maçı Cristiano Ronaldo'nun yaptığı hat-trick ile birlikte 5-0 kazandı. Ayrıca Al-Nassr, ligdeki ilk galibiyetini aldı. İşte detaylar...

Abone ol

Dünyaca ünlü yıldızlara döktüğü paralarla birlikte önemli bir seviye atlayan Suudi Arabistan Ligi'nde 3.hafta sona erdi.

Haftanın kapanış maçında Al-Nassr, Al-Fateh'e konuk oldu. Prince Abdullah bin Jalawi Stadyumu'nda oynanan maçı konuk ekip 5-0 kazandı. 

RONALDO HAT-TRİCK

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 27. ve 81. dakikalarda Senegalli yıldız Sadio Mane ile 38, 55 ve 90+6'da attığı üç golle Cristiano Ronaldo kaydetti.

Ayrıca Sadio Mane'nin attığı golün asistini yapan Portekizli yıldız, 2023-24 sezonunda çıktığı 3 resmi maça 3 gol ve 2 asist sığdırdı.

Bu skorun ardından ilk galibiyetini alan Al Nassr, puanını 3'e yükselterek 10. sırada yer buldu. Bu sezon ilk kez mağlup olan Al Fateh ise 4 puanda kaldı ve 8. basamakta yer aldı.

Al Nassr, gelecek hafta Al Shabab'ı konuk edecek. Al Fateh ise Damac deplasmanına çıkacak.

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor F.Bahçe Livakovic'in maliyetini açıkladı! Spor Trabzon'da Karadeniz derbisi Spor Beşiktaş olağanüstü genel kurula gidiyor Spor