Çok gol kaçırdık sonrasında geri döndük: Galatasaray, Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı

Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, sahasında Danimarka ekibi Kopenhag'ı ağırladı. Sarı-kırmızılı takım mücadeleyi 2-2 berabere bitirdi. Konuk ekibin gollerini Elyounoussi ve Gonçalves kaydetti. Galatasaray'ın gollerini ise Tete ve Boey kaydetti.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Rams PARK'ta Danimarka ekibi Kopenhag'ı ağırladı.

Sarı-kırmızılı takım, mücadeleyi 2-2 berabere bitirdi.

Kopenhag'ın gollerini, 35'te Elyounoussi ve 58'de Gonçalves kaydetti. Galatasaray'ın gollerini ise 86'da Sacha Boey, 88'de Tete kaydetti.

Galatasaray, bir sonraki hafta Manchester United deplasmanına gidecek. Kopenhag ise kendi sahasında Bayern Münih'le karşılaşacak. 

2018'DEN BERİ GALİBİYET YOK

Sarı-kırmızılı ekip 18 Eylül 2018 tarihinde oynanan Lokomotiv Moskova maçından beri Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinde galibiyet alamadı.

Galatasaray'ın bu maçla birlikte galibiyet görememe serisi 12 maça yükseldi.

TETE'NİN İLK GOLÜ

Sarı-kırmızılıların ikinci golcü Brezilyalı futbolcu Tete’den geldi. 23 yaşındaki futbolcu, müsabakanın 88. dakikasında uzaktan yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandırdı ve takımının ikinci golünü attı.

Bu sezon takıma katılan Tete, sarı-kırmızılı forma ile ilk gol sevincini de yaşamış oldu.

Mücadeleye yedek başlayan Brezilyalı futbolcu, 59. dakikada Mertens’in yerine oyuna girdi.

THY Galatasaray'a sponsor oldu Spor Okan Buruk'un maaşına zam yapılacak Spor Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı Spor Nadal tarihin en iyisini açıkladı Spor