Çocukların Icardi sevgisi gündem oldu! Okul bahçesinde hep bir ağızdan söylediler...

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, 7'den 70'e herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Maç öncesi ve sonrası küçük çocukların ilgi odağı olan Arjantinli, bu kez de ilkokul öğrencilerinin dilindeydi. Bir ilkokulda öğrencilerin, "Aşkın olayım" şarkısıyla Icardi sevinci yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

Galatasaray'a geldiği günden beri taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Icardi; çocuk, genç, yaşlı demeden herkesin sevgisini de kazanmayı başardı.

Attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarları coşturan Arjantinli, gösterdiği performansla rakip takımın taraftarlarının da övgülerini alıyor.

Yıldız ismin en büyük hayranları ise çocuklar. Maçlarından önce yapılan seremonilerde sarı-kırmızılı çocukların yanı sıra rakip takımla birlikte sahaya çıkan çocuklar da Icardi'ye sarılmak için adeta sıraya giriyor.

Çocukların Icardii sevgisinde gelinen son nokta ise ilkokullarda çalınan "Aşkın Olayım" şarkısı eşliğinde yapılan Icardi sevinçleri.

Sosyal medyaya düşen videoda, bir ilkokulun bahçesindeki çocukların hep bir ağızdan, "Aşkın Olayım" söylerken Icardi gibi sevindikleri görülüyor.

İlkokul çocuklarının bu videosu sosyal medyada gündem oldu.

Bodo Glimt Beşiktaş maçı EXXEN şifresiz nasıl izlenir? Spor Fenerbahçe - Ludogorets maçı EXXEN şifresiz nasıl izlenir? Spor Yasa dışı bahsin cezası 10 ay men! Spor Cumhuriyetin 100. yılında Super Formula'da yarışacak Spor