Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Twente, Konferans Ligi play-off turu rövanşında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, ilk maçı 5-1 kazanmış ve büyük avantaj sağlamıştı. FB teknik direktörü, iyi mücadele ile galip dönmek istediklerini söyledi. Peki, Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair detaylar...

Abone ol

UEFA Avrupa Konferans Ligi play off turu rövanşında Fenerbahçe, Twente'nin konuğu olacak. Sahasında oynadığı ilk maçı 5-1 kazanan Fenerbahçe, galip gelerek turu geçmeyi hedefliyor. Maçın başlamasına saatler kala Twente Fenerbahçe maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor araştırılıyor. İşte FB Twente maçı muhtemel ilk 11'ler, maçı yayınlayan kanallar...

TWENTE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Hollanda'nın Twente takımına konuk olacak. Müsabakayı, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Moresca yönetecek. Moresca'nın yardımcılıklarını Davide Imperiale ve Giuseppe Perotti yapacak. Twente Stadı'nda oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak Twente Fenerbahçe maçı, S Sport Plus'tan yayımlanacak.

Twente Fenerbahçe maçı canlı izlemek için tıklayınız

KONFERANS LİGİNDE 5 MAÇTA 20 GOL

Fenerbahçe, 2. ön eleme turu ile başladığı Konferans Liginde oynadığı beş maçı da kazandı. Sarı lacivertliler, bu maçlarda 20 gol atarken 2 gol yedi.

FERDİ KADIOĞLU RÖVANŞTA YOK!

wente ile yapılan ilk maçın ardından kalça kasında yırtık tespit edilen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin maç kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-lacivertlilerde hafta başı bireysel antrenman yapan Samet Akaydın, Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Luan Peres'in ise kadroda yer alması bekleniyor.

FENERBAHÇE AVRUPA'DA 101. GALİBİYETİ ALABİLECEK Mİ?

Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı Twente maçı ile Avrupa Kupalarındaki 260. mücadelesine çıkacak. Bundan önceki 259 karşılaşmada 100 galibiyet alan Fenerbahçe, 104 yenilgi, 55 beraberlik aldı.

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Twente: Unnerstall, Hilgers, Pröpper, Van Hoorenbeeck, Sampsted, Rots, Sadilek, Kjölö, Vlap, Ugalte, Wolfswinkel

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, Fred, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Kent, King

Paris'te 5 madalya kazandık Spor Berkan Kutlu imza için İtalya'ya uçtu Spor BJK Dinamo Kiev maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Spor Adana Demirspor Genk maçı hangi şifresiz kanalda! Spor