Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB Sivas maçı muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig 14. haftasında Sivasspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe, taraftarı önünde üç puanı alarak liderliği geri almak istiyor. Sakat oyuncuların dönüşü teknik heyeti sevindirdi ve İsmail Kartal'ın ilk 11'i belli oldu. Peki, Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Süper Lig 14. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu EMS Yapı Sivasspor. Fenerbahçe'de Fred'in uzun bir aradan sonra sahada yer alması bekleniyor. Galatasaray'ın kazandığı hafta hata yapmak istemeyen sarı lacivertlilerin tek hedefi üç puan. Peki, Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Fenerbahçe Sivasspor maçı beIN Sports 1 kanalından, beIN Connect internet yayını ile ve TOD uygulamasından canlı izlenebilecek.

FENERBAHÇE'DE FRED, DJIKU VE FERDİ DÖNÜYOR!

Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor maçıyla Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'ya kavuşacak.

Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred ve Djiku'nun yokluğunda, üst üste puanlar kaybeden sarı-lacivertlilere her 2 oyuncudan da iyi haber geldi.

EMS Yapı Sivasspor karşısında Fred'in ilk 11'de, Djiku'nun ise kulübede olması bekleniyor.

Son olarak 29 Ekim tarihinde ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligde 3, Avrupa'da 2 olmak üzere 5 maç kaçırmıştı.

Djiku ise son olarak 26 Ekim tarihinde Ludogorets deplasmanında forma giymiş ve daha sonra 2 Avrupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta takımını yalnız bırakmıştı.

Bu isimlerin yanı sıra son oynanan Nordsjaelland maçında sakatlığı nedeniyle yer almayan Ferdi Kadıoğlu da Sivasspor maçında sahada olacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szyamnski, Tadic, Dzeko.

Sivasspor: Ali, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Emrah, Gersin, Manaj.

Galatasaray'da 2 ismin bileti kesildi! Devre arası yolcular Spor Çalımbay'ın sakatlık isyanı devam ediyor! Spor Hasan Arat'tan ilk açıklama Spor Kartal, Ankara'da 1 puana razı oldu Spor