Çağlar Söyüncü 2027'ye kadar Atletico Madrid'de

İngiliz ekibi Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü, İspanyol devi Atletico Madrid ile 2027 yılına kadar anlaştı. La Liga temsilcisi, anlaşmayı sezon bittiği zaman duyuracak.

Abone ol

Çağlar Söyüncü kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Leicester City'den ayrılacak olan milli stoperin Atletico Madrid'e transferi gerçekleşti.

Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile sözleşme imzaladı. Haber detayında başarılı savunmacının kontratının 2027'ye kadar geçerli olacağı aktarıldı.



Atletico Madrid'in Çağlar Söyüncü'yü sezon bittiği gibi resmen açıklayacağı belirtildi.

Çağlar Söyüncü 2016-17 sezonu başında Altınordu'dan Freiburg'a 7.93 milyon euro'ya transfer olmuş, milli stoper 2 sezon sonra 21.1 milyon euro karşılığında Leicester City'nin yolunu tutmuştu.

Beş senedir Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibiyle toplam 132 maça çıktı ve 4 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

VakıfBank - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Galatasaray Ali Sami Yen'in doğum gününü kutladı Spor Batshuayi Fenerbahçe'de kalacak mı? Spor Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor