Burak Yılmaz'dan Beşiktaş'a transfer! Lille'den eski takım arkadaşı...

Beşiktaş, transfer dönemi bitmeden orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Burak Yılmaz, Lille'den eski takım arkadaşını Kartal'a kazandırmak için devreye girdi.

Abone ol

İç transferde imzaları art arda attıran Beşiktaş, transfer dönemi bitmeden orta sahayı da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

XEKA GÜNDEME ALINDI

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde bu sezon yer aldıkları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Kara Kartal, transfer döneminin son saatlerinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, son olarak Portekizli orta saha Xeka'yı gündemine aldı.

BURAK YILMAZ'IN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

Fransa Lig 1 ekibi Lille'de yardımcı antrenör Burak Yılmaz'la beraber görev yapan ve Rennes macerası sonrasında boşta bulunan 28 yaşındaki futbolcuyla temasların başladığı bildirildi.

ORTA SAHADA ÇOK YÖNLÜ

Merkez orta saha hattına ek olarak sol kanat bek olarak da görev yapabilen 1,85'lik futbolcu, kariyerinde daha önce Braga ve Dijon gibi kulüplerin de formasını giymişti.

AVRUPA'DA TRANSFER BİTTİ, BOŞTA KALDI

Piyasa değeri 6 milyon Euro bandında bulunan deneyimli oyuncu, Avrupa’da transfer döneminin kapanması sonrasında boşta kalmıştı. Geçen sezon Rennes formasıyla 8 maça çıkan tecrübeli isim, skor üretememişti.

2025 yolunda kura çekimi İsviçre'de Spor G.Saray'da Oğulcan'la yollar ayrıldı Spor TFF'den Kuntz kararı! Yola devam edilecek Spor G.Saray'dan gurbetçi atağı! Listede 3 isim var Spor