'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programında Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, siyasilerle ilgili düşüncelerini paylaştı ve "Şansal Büyüka, Reha Muhtar, eski ortağım Şenol... Onlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Abone ol

'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu çarpıcı açıklamalara imza attı.

Deniz Gezmiş ile ilgili bir anısını anlatan Erman Toroğlu, "Bir gün Ankara'da yürürken yanımdaki pikaptan bir tıkırtı geldi. Bir baktım içinden Deniz Gezmiş çıktı. Selamlaştık. İnsanlar siyasi fikirlerinden dolayı öldürülmemeliler." dedi. 

"KESİNLİKLE POLİTİKACI OLAMAZMIŞIM"
Siyasiler ile ilgili düşüncelerini aktaran Toroğlu, "Devlet Bahçeli sağ kanatta daha etkili, Kılıçdaroğlu daha çekimser. İkisi de etkili siyaset adamı, Erdoğan da öyle. Erdoğan'da liderlik vasfı var, diğerleri kaybediyor. Kaybedenler gitsin, yenileri gelsin. bırak, yaptın yaptın, yapamadın başkası gelsin. Kaybettiğin seçimden sonra kalma. Yenileri gelsin ki mücadele etsin. Gençlik farklı bir şey. Politikacı olur muydum? Kesinlikle olamazmışım. Ekrem İmamoğlu'nun da bir vücut dili var." açıklamasında bulundu. 

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Hakkını helal etmediği insanlar olduğunu ve kitabında bunları yazdığını söyleyen Toroğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"En yakınlarım dahil, arkamı oymaya çalıştılar ve oydular. Onlar yüzünden işimden oldum dediğim ve hakkımı helal etmediğim insanlar var. Şansal Büyüka, Reha Muhtar, eski ortağım Şenol... Avukat beni aradı, "Şansal senin kuyunu kazdı, ifade verdi" dedi. Bir okudum, olacak şey değil... Paraya tapmayacaksın, kıblen para olmayacak. Parasız olmuyor ama kıblen de para olmasın. Cevap versinler, veremezler ki, çünkü gerçek. Mesela Reha Muhtar bizi sattı, sonra beni organize polisten çağırdılar, neler oldu o gün hepsi kitabımda yazılı."

Erman Toroğlu: 'VAR'da ne tezgahlar döndü, ben biliyorum Spor Fenerbahçe de turladı Spor 15 yıllık hayal gerçek oldu Spor Rüştü Reçber istifa etti Spor