Bologna Fenerbahçe Beko EuroLeague maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, EuroLeague 2023-24 sezonu 10. hafta maçında Virtus Segafredo Bologna’ya konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde Bologna 3. sırada, Fenerbahçe Beko 8. sırada yer alıyor. Grupta son 3 maçını kaybeden sarı lacivertliler, mutlak galibiyet istiyor. Peki, Bologna Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe Beko, Bologna ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı lacivertliler, son dakika açıklama ile üç önemli oyuncusunun forma giyemeyeceğini açıkladı. Basketbolseverler, Bologna Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

BOLOGNA FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bologna Fenerbahçe Beko maçı, 23 Kasım Perşembe günü (bu akşam) TSİ 22.30’da Virtus Segafredo Arena’da oynanacak. Karşılaşma S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE BEKO'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Turkish Airlines EuroLeague’in onuncu hafta müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, bu akşam (23 Kasım Perşembe) zorlu Virtus Bologna deplasmanında sahne alacak.

Fenerbahçe Beko’da sakatlık sorunları yaşayan Dyshawn Pierre, Sertaç Şanlı, Tarık Biberovic, Nick Calathes, Marko Guduric ve Metecan Birsen, bir süredir sahalardan uzak kalıyorlardı.

Kulüpten yapılan duyuruya göre Dyshawn Pierre, Tarık Biberovic ve Metecan Birsen, Virtus Bologna karşısında forma giyemeyecekler. Nick Calathes, Marko Guduric ve Sertaç Şanlı ise maç kafilesindeki yerlerini alacaklar.

Kafilede yer alan bu üç oyuncunun da maç kadrosunda olmaları bekleniyor.

ÜÇÜNCÜ KARŞILAŞMA

İki takım daha önce iki kez karşı karşıya geldi. Takımların birer galibiyeti bulunuyor. Bu maçlarda alınan skorlar ise şöyle;

2022-23 – Normal Sezon – Fenerbahçe Beko 104–72 Virtus Segafredo Bologna

2022-23 – Normal Sezon – Virtus Segafredo Bologna 92-88 Fenerbahçe Beko

Koç 'alamadığımız tek oyuncu' demişti! F.Bahçe harekete geçti Spor Alperen 11 sayı attı Houston 3 maç sonra kazandı Spor Muhammet Emin Burun'dan bronz madalya Spor Süper Lig'de 13. haftanın hakemleri açıklandı Spor