Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay toplantısı! Yola devam edilecek mi?

Burak Yılmaz'ın istifası sonrası seçime kadar Beşiktaş'ı çalıştırmak için takımın başına geçen Rıza Çalımbay'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Hasan Arat ve yönetim kurulu, seçimi kazandıktan sonra henüz resmi olarak Çalımbay'la sözleşme imzalamadı. Fenerbahçe yenilgisi sonrası deneyimli hocanın geleceği masaya yatırıldı. İşte detaylar...

Abone ol
  • Beşiktaş'ta Hasan Arat'ın seçimi kazanmasıyla yeni bir dönem başladı.

  • Ancak siyah-beyazlı camiada hala bazı sorular cevap bulmuş değil. O sorulardan biri de Rıza Çalımbay'ın geleceği.

  • Burak Yılmaz'ın istifası sonrası seçime kadar takımı devralan Rıza Çalımbay'la yola devam edilse de henüz resmi bir açıklama geldi.

  • Başkan Hasan Arat, Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar veya futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba'dan resmi bir duyuru gelmezken, Çalımbay'la ilgili soru işaretleri artıyor.

  • Fenerbahçe yenilgisi sonrası eleştiri okları yeniden Rıza Çalımbay'a dönerken, siyah-beyazlı camiada tecrübeli hocayla yolların ayrılmasını düşününler de var.

  • Beşiktaş'ta futbolun patronu olan Feyyaz Uçar, futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba ve alt yapı koordinatörü Mehmet Ekşi'nin bir toplantı yaptığı ve Çalımbay'ın geleceğini masaya yatırdığı iddia ediliyor.

  • Siyah-beyazlı ekibin geleceğinin konuşulduğu bu toplantıda ortaya çıkan fikirlerin Hasan Arat'a iletileceği ve yapılacak durum değerlendirmesi sonrası Rıza Çalımbay'la ilgili bir karar alıncağını ifade ediliyor.

BEŞİKTAŞ'TA 5 YILDIZ KADRO DIŞI BIRAKILDI Spor Aboubakar'ın geleceği belli oluyor! Devre arasında... Spor Seçil Erzan cezaevinde ne kadar harcıyor? Magazin Amatör maçta taraftarlar olay çıkarttı Spor