Beşiktaş'ta flaş gelişme! Burak Yılmaz yıldız ismi idmanda kovdu

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçı öncesi Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Sakat futbolcuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanan siyah-beyazlılarda Burak Yılmaz'dan çarpıcı bir karar geldi. Yılmaz, antrenmanda isteksiz tavırlar sergileyen Ante Rebic'i idmandan kovdu.

Abone ol

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan, Konferans Ligi'nde ise 1 puanla grubun dibine demir atan Beşiktaş, bu akşam Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

Son 3 maçta 2 yenilgi alan Kartal, taraftarı önünde kazanarak moral bulmak istiyor. Ancak siyah-beyazlılarda sakat futbolcuların fazlalığını can sıkıyor.

YILDIZ İSMİ İDMANDAN KOVDU

Eksik isimler nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Burak Yılmaz'dan çarpıcı bir karar geldi. Maça saatler kala ortaya çıkan bu sıcak gelişmeye göre, yıldız isim antrenmandan kovuldu.

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazetecilerden biri olan Serdar Sarıdağ, isteksiz tavırları ve istediklerini yapmaması nedeniyle Burak Yılmaz'ın, "Haydi kardeşim, çık idmandan" dedi ve Ante Rebic'i gönderdiğini ifade etti.

Yaz transfer döneminde Milan'dan alınan Hırvat futbolcu, siyah-beyazlı formayla tüm kulvarlarda 9 maçta forma giyerken henüz gol veya asist katkısı yapamadı.

30 yaşındaki Hırvat futbolcunun Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kuntz Süper Lig'e dönüyor! O takıma haber gönderdi Spor Fenerbahçe 5 yedi 29 attı Spor Alperen'e Curry engeli! 19 sayısı Houston'a yetmedi Spor Beşiktaş-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor