Beşiktaş'ta başkan adaylarının tercihi aynı: Sergen Yalçın, yuvaya geri dönecek

Beşiktaş'ta yapılacak Seçimli Olağanüstü Genel Kurul da başkan adayı olması beklenen Emre Kocadağ ve Hasan Arat, kararlarını resmi olarak açıklamadı. Fakat çok merak edilen teknik direktörlük konusunda iki ismin de masasında Sergen Yalçın ismi var.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz haftalarda en geç aralık ayında olmak üzere, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapılacağını açıklamıştı.

Henüz resmi olarak aday olmasalar bile Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın koltuğa talip olması bekleniyor. İki ismin de masasında teknik direktör olarak Sergen Yalçın'ın adı var.

KOLTUK SERGEN YALÇIN'DA

Sözcü'de yer alan habere göre, Emre Kocadağ, 2020-2021 sezonunda şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ı göreve getirerek tesisler ve takımdaki tek yetkili yapmayı hedefliyor. Kocadağ'ın Yalçın ile transfer sürecini de birlikte yürütmek istediği öğrenildi.

20 MİLYON GÖZDEN ÇIKARTILDI

Ara transfer döneminde takıma yıldız futbolcular katmayı hedefleyen Kocadağ'ın 3 isim için yaklaşık 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve bunun için gerekli kaynağı bulduğu konuşuluyor.

Beşiktaş genç futbolcuyu renklerine bağladı Spor Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu Spor Arda Güler Real Madrid ile sahaya çıkıyor Spor Türkiye Kupası'nda ilk sürpriz Spor