Beşiktaş'ta 2 imza birden! Milli arada Cenk Tosun ve Salih Uçan operasyonu

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirvedeki ezeli rakiplerinin uzağında kalan Beşiktaş, milli arada 2 yıldızıyla sözleşme uzatmak için harekete geçti. Kartal, uzun süredir görüştüğü Salih Uçan ve Cenk Tosun'a zam yaparak kontratlarını yenileyecek.

Abone ol

Süper Lig'de beklenen başlangıcı yapamayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk yarışına yeniden dahil olmak isteyen siyah-beyazlılar, milli arada sıcak bir operasyona imza atmak istiyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ligde 8. haftanın tamamlanmasıyla girilecek milli arada iki oyuncuyla bir araya gelerek imzaları attıracak. İşte detaylar...

İKİ FUTBOLCU İÇİN FLAŞ HAMLE

Beşiktaş'ta aylardır iki futbolcunun sözleşmesinin yenilenmesine dair beklenti bulunuyor. Cenk Tosun ve Salih Uçan ile ilgili kontrat görüşmelerinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, devreye girerek milli arayı işaret etti.

Sözleşmelerinin son senesinde bulunan milli yıldızlar, beklentileriyle örtüşen teklifleri alıp imzaları atmayı arzu ediyor.

Son olarak 1 ay önce görüşülen Salih ve Cenk ile ilgili konuşan Çebi, "İki futbolcumuz da bizim için kıymetli. Milli arada oturup konuşacağız. İkisiyle de imzaları atmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

CENK YILLIK 55 MİLYON TL BEKLİYOR

32 yaşındaki santrfor Cenk Tosun'un 3 senelik sözleşme karşılığında yıllık 55 milyon TL beklentisi olduğu kaydedildi.

SALİH'E 45 MİLYON TL

Orta sahanın dinamosu Salih Uçan'ın ise sezon başına 45 milyon TL istediği öğrenildi. Tarafların Süper Lig'de 8. haftanın tamamlanmasının ardından girilecek milli arada buluşup, masaya oturacağı belirtildi.

Camianın en büyük arzusu, bu işin bir an önce sonuca bağlanarak herkesin mental olarak rahatlaması olduğu kaydedildi.

M.United-G.Saray maçına Slovak hakem Spor Japonya'da zafer Jorge Martin'in oldu Spor Sivasspor 5 haftadır galibiyete hasret Spor Filenin Efeleri Slovenya'ya yenildi Spor