Beşiktaş'lı Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesi Fransa'da trafik kazası geçirdi

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesi, Fransa'da trafik kazası geçirdi. Hayati tehlike bulunmazken, Ghezzal Fransa'ya gitti.

Abone ol

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesinin hayati tehlikesi bulunmazken, Cezayirli oyuncu tedavi süreçlerini takip etmek üzere Fransa'ya gitti.

Kulüp, yaşanan kaza nedeniyle Rachid Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesine acil şifalar dilerken, futbolcusuna da "geçmiş olsun" dileklerini iletti.​​​​​​​

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe Spor Kulübü, Beşiktaş'ın geçmiş olsun paylaşımını alıntılayarak Cezayirli oyuncu için güzel dileklerini iletti.

BEŞİKTAŞ FUTBOLCULARI ŞANSSIZ

Beşiktaş futbolcuların, yaz döneminde başları kaza belasıyla dertte. İlk başta Bakırköy'de yaşadığı kazanın ardından kavgaya karışan Emrecan Uzunhan, 6 aylık bir sakatlık yaşamıştı. Ardından da sol bek Umut Meraş da maddi hasarlı bir trafik kazası geçirmişti. Şimdi Ghezzal'ın oğlu ve kayınvalidesinin yaşadığı kazalar da Kara Kartal'ın bu yaz döneminde yaşadığı talihsizlik dizine örnek oluşturdu.

Trabzon'dan 2 yeni transfer Spor Trabzonspor'dan sponsorluk anlaşması Spor Süper Lig'de ilk derbinin hakemi belli oldu Spor Kalvin Phillips kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Spor