Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan'a trafikte saldırı: Sahalardan uzak kalacak

Beşiktaş'ın genç stoperlerinden Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Hamstring kasları (üst arka baldır) yırtılan oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı iddia edildi. Olayla ilgili Beşiktaş’tan henüz bir açıklama yapılmadı.

Abone ol

Beşiktaş’ın 22 yaşındaki futbolcusu Emrecan Uzunhan, Bakırköy’da ufak çaplı trafik kazası geçirdi.

Kazanın ardından kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan Emrecan, aldığı darbeler sonrası hastanede tedavi altına alındı. Hamstring kasından yaralanan Emrecan, sahalardan 6 ay uzak kalabilir.

Emrecan Uzunhan'ın uğradığı saldırı sonrası Beşiktaş Kulübü'nün hukuki işlem başlatma kararı aldığı kaydedildi.

2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emrecan Uzunhan daha sonra İstanbulspor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon euro karşılığında genç oyuncunun bonservisini aldı. Emrecan Uzunhan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi.

22 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Emrecan Uuzunhan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 600 bin euro. Genç oyuncu, Beşiktaş formasıyla 6 maça çıktı.

HAMSTIRNG NEDİR?

Hamstring kas grubu; uyluk kısmının arka tarafında bulunan Biceps Femoris, Semitendinosus ve Semimembranosus kaslarını oluşturur. Bu kaslar, uyluk bölgesinin arka kısmı kasları ya da ischiocrural kaslar şeklinde de isimlendirilir ancak genellikle bu kas grubuna hamstringler denilmektedir.

Arda Güler'e nazar değdi! Spor Beşiktaş kadrosunu bildirdi: Alınmayan isim dikkat çekti Spor Mbappe kadro dışı Spor Messi başladı Spor