Beşiktaş'ın yeni jokeri Bahtiyar Zaynutdinov! Necip Uysal'ı solladı

Beşiktaş, Rus ekibi CSKA Moskova'dan Bahtiyar Zaynutdinov'u kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Zaynutdinov'un asıl bölgesi merkez orta saha olsada, kariyeri adeta bir joker gibi. Kazak futbolcu bu alanda, 'Kartal'ın Jokeri' olarak bilinen Necip Uysal'ı bile gölgede bırakacak.

Abone ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova'dan Bahtiyar Zaynutdinov'u İstanbul'a getirdi. Siyah-beyazlıların yeni yıldızı ilginç bir özelliğiyle dikkat çekiyor.

Rus ekibinden alınan Kazak futbolcunun asıl mevkisi merkez orta saha ancak kariyeri boyunca kale dışında neredeyse tüm bölgelerde görev aldı.

Öyle ki asıl bölgesi orta saha olmasına rağmen 10 numara pozisyonunda daha çok forma şansı buldu.

25 yaşındaki futbolcu bu özelliğiyle yıllardır 'Beşiktaş'ın Jokeri' olarak bilinen Necip Uysal'ı bile geride bırakacak nitelikte.

Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Bahtiyar Zaynutdinov, geçen sezon 27 resmi maçta bir gol atıp 3 de asist yaptı.

İşte Bahtiyar Zaynutdinov'un oynadığı mevkiler ve çıktığı maç sayısı

10 numara: 46 maç
Orta saha: 28 maç
Sağ kanat: 26 maç
Sol kanat: 24 maç
Sol bek: 20 maç
Stoper: 17 maç
Santrfor: 3 maç
Sağ bek: 3 maç
Ön libero: 2 maç

Chelsea'dan 19'luk yıldıza 62 milyon euro Spor G.Saray'ın eski stoperi için Beşiktaş devrede Spor MotoGP'de heyecan Avusturya'da sürecek Spor Sezona fırtına gibi başlayan Hatay Paşa'yı konuk edecek Spor