Beşiktaş'ın Rashica'nın tanıtım videosunda Galatasaray'a FETÖ göndermesi yaptığı iddiası

Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica‘yı Twitter’dan kamuoyuna duyurduğu videoda, transfer çalımı attığı ezeli rakibi Galatasaray’a FETÖ göndermesi yaptığı iddia edildi. Beşiktaş’ın Galatasaray’ın stadının görüntülerine yer verdiği sekansı FETÖ’nün 10. Türkçe Olimpiyatları videosundan aldığı belirtildi.

Abone ol

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, Milot Rashica’yla 4 yıllık anlaşmaya imza atıldığı belirtilirken, bu transfer için İngiliz kulübü Norwich City’ye 5 milyon 250 bin avro bonservis bedeli ödeneceği duyuruldu.

Transferi Twitter’dan yayımladığı videoyla da kamuoyuna duyuran Beşiktaş, İstanbul Boğazı’nın en güzel yerinde, huzur içinde. Hoş geldin Rashica” ifadelerini kullandı. Transfer duyurusu için hazırlanan videoda, 27 yaşındaki futbolcunun 11 numaralı formayı giydiği görüldü.

ODA TV’de yer alan habere göre, Beşiktaş’ın yayınladığı klipte Galatasaray’ın stadyumunun görüntülerine de yer verilirken görüntülerin FETÖ’nün 10. Türkçe Olimpiyatları’na ait videodan alındığı belirtildi. Haberde Beşiktaş’ın Galatasaray’a “FETÖ gödnermesi” yaptığı iddia edildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: "HESABINI SORACAĞIZ"

Galatasaray, resmi hesaplarından videoya dair bir açıklama yayımladı. Galatasaray'ın açıklamasında; "Bir spor kulübünü bu konuların içine sokmaya çalışanların, toplumu bölmek ve birbirine düşman etmek için çaba gösteren vatan hainlerinden hiçbir farkı yoktur." denildi.

Açıklamada; "Bugün Beşiktaş JK tarafından paylaşılan videoda kullanılan görüntüye istinaden devam eden spekülasyonlar üzerine kulübümüz bu açıklamayı ilk ve son defa yapacaktır." sözlerine yer verildi. 

Fenerbahçe, Omar Fayed transferini açıkladı Spor Milot Rashica'nın maliyeti açıklandı! Spor Ghezzal'ın oğlu trafik kazası geçirdi Spor Trabzon'dan 2 yeni transfer Spor