Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takım'a gönderildi

A Milli Takım kadrosuna davet edilen Semih Kılıçsoy ile Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna dahil edildi. Bu karar özellikle Beşiktaş taraftarının tepkisini çekerken Teknik Direktör Vincenzo Montella, konuyla ilgili açıklama yaptı. Montella, "Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor." dedi.

Abone ol
  • A Milli Takım kadrosunda bulunan genç yıldızlar Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi.

  • Bu karar Beşiktaş taraftarının tepkisini çekerken, camiadan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Feyyaz Uçar, “Aldığım habere önce inanmak istemedim. Sonra şaşkınlığımı ifade edecek söz bulamadım. Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez? Milli takımlarda üzülerek söylüyorum ki hocalar değişiyor, yönetimler değişiyor ama mantalite değişmiyor. Biz zamanında bunları yaşadık, biliyoruz. Değişen hiçbir şey yok. Tek kelime ile skandal." dedi.

MONTELLA'DAN AÇIKLAMA

  • A Milli Takım Teknik Direktörü Montella Semih Kılıçsoy'un kadrodan çıkarılması hakkında; "Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım çünkü onların durumunu görmek istedim. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy tepkisi Spor G.Saray-F.Bahçe maçı ertelenecek mi? Spor Terim yeni sezonun ilk transferini yaptı Spor Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu! Spor