Beşiktaş'a yeni transfer Lyanco'dan kötü haber! Sakat çıktı, ameliyat tehlikesi...

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a getirdiği Lyanco'da pürüz çıktı. Deneyimli savunma oyuncusunun sağlık kontrolünden geçemediği ve transferin beklemeye alındığı ifade ediliyor. 26 yaşındaki stoperin diz kıkırdağında erime ve menisküsünde yırtık olduğu belirtiliyor.

Abone ol

Transferde gaza basan Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı kulübe imza atmak için İstanbul'a gelen Lyanco'nun transferi iptal olabilir.

26 yaşındaki savunmacının sağlık kontrolünden geçemediği ifade ediliyor.

Kariyerinde ağır sakatlıklar olan ve çok fazla maç kaçıran deneyimli stoperin diz kıkırdağında erime ve menisküsünde yırtık olduğu belirtiliyor.

Lyanco'nun ameliyat olması gerektiği ifade ediliyor. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş bekleme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ VAZGEÇTİ

Kara Kartal'ın bekleme kararı sonuca erdi. Siyah-beyazlı ekip, 26 yaşındaki Brezilyalı savunmacı ile sakatlık sorunları sebebiyle sözleşme imzalamama kararı aldı. 1,87 boyundaki oyuncu, takımı Southampton'a geri dönecek.

GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa Ligue 1 ekibi Strasbourg'u 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından konuştu. 

Transferlere ilişkin Güneş, Lyanco'nun durumuyla alakalı olarak "Amartey ve Onana ile bir sorunumuz yok. Transfer yapacağımız bir gerçek. Kayıp vermeden gitmek durumdayız. Tartışma ve fikir ayrılığı olabilir. Yönetim de elinden geleni yapıyor. Lyanco'yu istiyoruz ama özel bir durumu varmış. Yine de konuşuyoruz, ne yaptılar bilmiyorum." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın yeni stadı Rams Park oldu Spor Sabitzer G.Saray'a gelecek mi? Erden Timur açıkladı Spor Donnarumma ve eşine hırsızlık şoku! Birbirlerine bağlayıp... Spor F1'de heyecan Macaristan'da yaşanacak Spor