Beşiktaş'a Ganalı savunmacı! Daniel Amartey için girişimler başlıyor

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Daniel Amartey için yeniden harekete geçti. Hem sağ stoper hem de ön liberoda oynayabilen Ganalı yıldızın sezon başı kampına yetiştirilmesi planlanıyor.

Abone ol

Beşiktaş geçen sezon ilgilendiği Daniel Amartey'i tekrar gündemine aldı.

Hem sağ stoper hem de ön liberoda oynayabilen 28 yaşındaki oyuncunun Şenol Güneş'in onayından sonra transfer edileceği öğrenildi.



Beşiktaş Konferans Ligi'ne katılım sağlarsa ligin bitimiyle yeni sezonun açılışı arasında çok uzun bir süre olmayacak. Bu nedenle Güneş, sezon başı kampına transferlerin yetiştirilmesini istiyor.

Sabah'ın haberine göre, stoper bölgesi için takviye yapmak isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz yaz gündemine aldığı Daniel Amartey için tekrar nabız yokluyor.

Siyah-beyazlı yöneticilerin sağ stoper ve ön liberoda görev yapabilen oyuncuyu teknik direktör Şenol Güneş'e önereceği kaydedildi.

KOPENHAG'DA PARLADI
Amartey, futbol hayatına Gana'nın Inter Allies takımında başladı. 18 yaşında İsveç ekibi Djurgarden tarafından keşfedince Avrupa'ya ilk adımını attı.



1.5 yıl içinde gösterdiği performansla Danimarka'nın köklü kulübü Kopenhag'da da çıkışını devam ettiren Ganalı stoper, Ocak 2016'da 6.6 milyon euro'ya bu kez Leicester City'nin yolunu tuttu.

O günden bu yana İngiliz ekibiyle 145 maça çıktı.

Süper Lig'de 36. hafta maçları aynı saatte oynanacak Spor Trabzon'un 229 günlük hasreti Spor Son 5 yılın en iyisi Icardi Spor "F.Bahçe G.Saray derbisine çıkmayabilir" Spor