Beşiktaş'a Bayram Bektaş'ın yerine Burak Yılmaz geliyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta bir ayrılık daha yaşandı. Şenol Güneş'in yardımcısı Bayram Bektaş, takım çalıştırmak istediği için görevinden ayrıldı. Bektaş'ın yerine ise geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan Burak Yılmaz'ın geleceği ifade ediliyor.

Abone ol

Sözleşmeleri biten Atiba Hutchinson ve Kevin Nkoudou ile Konyaspor maçından sonra vedalaşan Beşiktaş'ta üçüncü ayrılık Bayram Bektaş'la yaşandı.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in birinci yardımcısı olan Bektaş, siyah-beyazlı kulüple yollarını ayırma kararı aldı.



Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yürüten Bayram Bektaş, kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.

BEKTAŞ'IN YERİNE BURAK YILMAZ

Bektaş'ın, yeni sezonda birinci hocalık yapmak istediği için bu kararı aldığı belirtilirken, Güneş'in ekibine kampa kadar takviye yapılması bekleniyor.



Tecrübeli teknik adamın aklında ilk sırada Burak Yılmaz var. Futbol kariyerini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Yılmaz için Şenol Güneş'in, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşme yaparak ekibine dahil edilmesini isteyeceği kaydedildi.

Burak Yılmaz konusunda siyah-beyazlı yöneticiler ise, "Hocamız bilir" diyerek bu konuda Şenol Güneş'e duydukları güveni ve desteği gösterdiler.

5 yıl sonra yedinci şampiyonluk için döndü Spor Telekom'u yenen Karşıyaka finalde Efes'in rakibi Spor Iga Swiatek'ten yine Fransa'da kazandı Spor F.Bahçe'nin yeni hocası belli oluyor! 2 aday var Spor